AGENDA

15/3/2015

Es previst que el proper diumenge 15 de març farem la sortida de la foto de club. No caldrà que us porteu l'esmorzar perqué portarem coca i xocolata desfeta a la font de Sant Climenç. Podeu avisar a tota la familia i que pujin a esmorzar. La sortida per als ciclistes serà a les 9:00 h a Canaletes, per a la resta que pujin en cotxe, una hora i mitja més t ...

+ Ampliar informació


28/3/2015

El proper 22 de març es farà una sortida en bici de carretera per anar a esmorzar a Tuixent, la sortida serà a les 8:30 del matí de la font de Canaletes.

+ Ampliar informació


29/3/2015

Com cada any per les dates properes a l'abril, farem la pujada a Busa, ho farem el 29 de març i en BTT, un cop a dalt baixarem direcció a l'Aiguadora per anar a esmorzar al Pujol. La sortida serà a les 8 del matí de dalt al Casal.

+ Ampliar informació


4/4/2015

Aquest any per a la sortida dels 100 Km, tornarem a recordar l'any que varem anar fins al monestir de Montserrat. Serà com ve sent habitual el dia després de divendres sant que aques any cau en 4 d'abril, l'hora de sortida encara no esta clara però perilla que sigui a les 7 del matí, i el lloc? el de sempre, els caputxins... La tornada l'haurem de fer en cotxes, per ta ...

+ Ampliar informació


19/4/2015

Sortida en bici de carretera per als amants de les rutes de muntanya, el diumenge 19 d'abril està programada la sortida a Andorra. L'hora de la sortida està per determinar però tothom hi està convidat.    

+ Ampliar informació


Get Adobe Flash player