CLUB BTT SOLSONÈS

Va ser a finals de 1997 i quant ja n’hi havien alguns que pedalaven feia temps, un nodrit grup d’aficionats a la bicicleta de muntanya van decidir fundar el Club BTT del Solsonès.
Li van donar el nom de la nostra comarca, una comarca que ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la pràctica d’aquest esport.
Des dels inicis l’esperit del Club, és el de la pràctica de l’esport, en general, i del ciclisme de muntanya en particular.
Els socis venen desenvolupant les seves activitats dins de l’àmbit no competitiu principalment organitzant sortides, rutes, i viatges per conèixer nous indrets.
També anualment el Club celebra la Marxa BTT del Solsonès, marxa que recorre part de la comarca i que té més d’una dècada de vida.
La pràctica de la bicicleta de muntanya combina l’esport amb la natura d’una forma que pocs altres esports ho aconsegueixen.

 

El Club BTT del Solsonès fou fundat el 12 de Desembre de 1997 amb la següent junta directiva:

 

Junta Fundadora (Desembre de 1997)
President: Pere Guitart Marbà
Vicepresident: Joan Cases Solé
Secretari: David Andreu Augé
Tresorer: Jaume Sala Llorach
Vocals: Josep Sala Jounou, Dario Donoso Llutart, Francesc Xavier Segués Codina, Xavier Xandri Guitart, Carles Vilaseca Parera

 

Els materials han canviat i alguns dels camins s’han perdut, però, l’esperit de la junta continua sent el mateix.

Junta actual (Març de 2011)

President: Jordi Viladrich Medina
Vicepresident: Joan Obiols Sànchez
Secretari: Isidre Lema Rivera
Tresorer: David Roca Sant
Vocals: Xavier Xandri Guitart, Secundí Camarero, Ramon Carrasco Sató, Pere Torra, Josep Vilardell Mujal, Àngel Pérez Lupiañez

 

Get Adobe Flash player