NOTICIES

SORTIDES D'ESTIU

A continuació us deixem la carta de socis de l'estiu


Benvolguts socis i sòcies del Club BTT del Solsonès:


 


Comença a apretar la calor i entrem a l’època de l’any en que més es practica el ciclisme.


Per passar aquesta calor, des de la junta del club, estem preparant, com cada any tres sortides nocturnes en BTT i una en bici de carretera. Totes són en divendres i com fem habitualment sortirem a les 8 del vespre de davant de Bicicletes Farràs, després de fer un tram del recorregut amb claror de dia,soparem. Un cop sopats i amb la panxa plena farem la tornada amb la fresca de la nit. No oblideu portar algun tipus d’il·luminació artificial i el casc.


 


Les dates i els llocs on anirem aquest any són els següents:


-          11 de juliol: sortida en BTT al Pla d’abella, baixarem per joval i pujarem per la banda d’Alinya.


-          25 de juliol: sortida en BTT a Pinós, el recorregut aproximat serà el següent, Riu Negre, Cal Teixidor, Eix del Villaró, La Carral, Su, Ardèvol i Pinós. La tornada serà per carretera.


-          8 d’agost: sortida en bici de carretera a Sant Serni de la Llanera, anirem per Su i tornarem per la carretera vella de Torà.


-          22 d’agost: sortida en BTT al Molí del Pont. Baixarem pel Riu Negre i tornarem seguint la ruta 3 de l’itinerari de rutes.


 


Caldrà que confirmeu la vostra assistència com a màxim el dijous anterior a cada sortida, per tal d’encomanar els sopars. Podeu confirmar la vostra assistència a qualsevol membre de la Junta o bé a Bicicletes Farràs o per correu electrònic a info@bttsolsones.com .


 


Com venim fent els darrers anys, celebrarem el pas del Tour de France pujant a Serra Seca i esmorzant a Cambrils, serà el proper diumenge 27 de juliol i en bici de carretera. La sortida serà a les 8 del matí de davant de Cal Farràs.


 


També per als amants dels corriols hi ha preparada una sortida que serà el proper 3 d’agost. La “Corriols de Tiurana” que recorre part del perímetre del pantà de Rialb. Sortirem a les 8:00h del matí en cotxes fins a el poble de Tiurana. Allà farem una ruta de 35 km i 800 metres de desnivell positiu per senders de bosc de baixada i pistes forestals de pujada.   


 


Aprofitem l’avinentesa per a comentar-vos que estem preparant una sortida en BTT en que recorrerem corriols pròxims a Solsona (continuarem informant) la data serà el proper 12 d’octubre.


 


 


 


La Junta del Club BTT del Solsonès
P.D. :No oblideu que no cal ser soci per venir a les sortides però sí cal que aviseu per tal de tenir un control dels apats en les sortides en que s'esmorza o es sopa.

Arxiu adjunt


Get Adobe Flash player